Tollundgaard Golf Park

Tollundgaard Golf Park ligger 1 km vest for Funder Kirkeby. Centrum i virksomheden er cafeen i det gamle Tollundgaards nyrestaurerede bygninger.
Cafeen er stort set altid åben, og her serveres udover drikkevarer også spiseligt, ligeledes leveres der mad ud af huset. I cafeen mødes golfspillere, lystfiskere, spisende gæster og lokale.
I bygningerne er der også en stor festsal til udlejning med plads til 120 gæster. Der er 6 stk. ferielejligheder en golfbutik og et mødelokale.

Fra cafeen er der udsigt over golfanlægget der ligger i den smukke natur med træer stendiger og mange bronzealder gravhøje. Banen er åben hele året og velkommer både golfspillere med DGU-kort samt pay and play gæster. Derudover er der en driving range.

Imellem Funder Kirkeby og Tollundgaard ligger Tollund sø, hvori der drives Put and Take fiskeri. Søen er varieret med gode fiskepladser og områder, hvor naturen og dyrelivet har plads.


Tollundgaard Golf Park drives af familien Overgaard. Som ovenfor nævnt er virksomheden en kombination af mange aktiviteter.
Det vigtigste at bemærke er, at stedet er åbent for alle, og at alle skal føle sig velkommen også de nysgerrige, der bare ønsker sig en god gå tur i det fri.

Læs mere på www.tollundgaard-golf-park.com