Funder El

Funder El-Service A/S

Drejegårdsvej 2, Funder

8600  Silkeborg

86851200


Funder El-Service A/S er en moderne og kundeorienteret midtjysk elinstallationsvirksomhed, som fortrinsvis opererer i det midtjyske område ved Silkeborg.

 

Funder El-Service A/S er en mellemstor installationsvirksomhed som beskæftiger ca. 12 mand, med hver deres kompetence områder.

Virksomheden blev startet på Drejøvej i Funder og flyttede i 1994 til Drejegårdsvej. Og efter den ny indehaver Dennis Kragelund Rasmussen har købt virksomheden af ægteparret Irene og Niels Erik Jensen, er firmaet sat op til alle tænkelige installations-opgaver - store som små.

Rygraden i vores virksomhed er vore dygtige medarbejdere. Vi ligger vægt på et højt fagligt niveau, hvilket vi sikrer ved at dele opgaverne op, så medarbejderne ud over den almindelige kendte uddannelse som elektriker også er specialiseret i blandt andet tele- og datainstallation, intelligent bygningsinstallation og antenneanlæg.

For at følge med den tekniske udvikling og for at holde et højt niveau, er vore medarbejdere jævnligt på kursus for eksempelvis i programmering af intelligent bygningsinstallation og andre emner indenfor den nyeste installationsteknologi.

 

Kvalitet og service

Hos Funder El-Service A/S sætter vi også kvalitet og service højt. Planlægning er altid en god ting, og noget som kunden gerne skal kunne mærke i form af høj effektivitet, når arbejdet udføres.

Derfor starter vi gerne ude hos kunden med en grundig gennemgang af opgaven, eventuelt et overslag/tilbud og herefter indkøb og information til medarbejdere, der skal udføre jobbet.